Hívjon most!

+36-30-9939-231

This is an example title

Welcome to Bromo Bussines and Portofolio Template.

Üdvözöljük a Schwarcz Nyomda weblapján!
Ha precíz nyomtatást szeretne, akkor válasszon minket!

Válassza ki az önnek megfelelőt:

digitális nyomda

Digitális nyomtatás


Ha önnek fontos hogy a nagy cégekhez hasonló színvonalon tudjon megjelenni a piacon, de nincs szüksége nagy példányszámú nyomtatványokra akkor a digitális nyomdai rendszerünk segítségével akár 1 óra alatt kézbe foghatja megálmodott névjegykártyáját, plakátját, szórólapját vagy prospektusát...és mindezt kedvező áron! A digitális forradalomnak köszönhetően már akár 1 példányban is elkészíthető például egy céges dosszié árlistával, termékismertetővel.ofszet nyomtatás

Ofszetnyomás


Ön akkor válassza az ofszetnyomtatást ha nagyobb formátumban, magasabb példányszámban szeretné a nyomtatványait elkészíttetni. Jellemzően 1000 darab feletti plakát, szórólap, leporello, prospektus stb. rendelésnél ajánljuk az ofszetnyomást, amelyben 21 éves tapasztalatunk garantálja a kiváló minőséget. A nyomatokat különféle felületnemesítési eljárásokkal fóliázás, UV-formalakkozás még szebbé,értékessebbé tehetjük.Ön dönt, mi elkészítjük.


Használja az árajánlatkérőt!
Nagyméretű nyomtatás

Nagyméretű nyomtatás


Az Epson SC-T7000-es színes nyomtatónk ideális olyan munkákhoz, ahol a nagy sebesség és a gazdaságosság követelmény, például CAD, GIS alkalmazások, egyedi világítóreklám (backlight fólia), plakátok, prezentációk és beltéri feliratok, POS reklámok készítéséhez. De kinyomtathatjuk vele akár gyermeke kedvenc mesefiguráját, csapatát,énekesét poszter formájában. Vagy az Ön kedvenc festményét festővászonra illetve egyébb otthoni dekorációkat.


magyarnyomdasz.hu